Asarumserien omgång 1 spelad !

29 Oktober -23


Den första omgången av Asarumserien spelades idag och för Asarums Bangolfklubbs lag gick det bra, då Asarum 1 och Asarum 2 tog 3 segrar vardera i sina grupper men där Asarum 3 tyvärr kammade noll.


I Grupp 1 började Asarum 2 med att besegra Sjövikens IF 1 med 94 - 108, bäst i laget var Claes Mörck med 21.


Nästa match spelades mot Kalmar MGK och även den vann laget, nu med 94 - 120 och bäst i laget var Claes Mörck med 21.


Tredje matchen för laget spelades mot Olofströms BGK och där fick man inkassera sin enda förlust för dagen med 103 - 84, bäst i laget var Dick Nilsson med 20.


I omgången sista match tog man sig an BGK Kärnan och man tog sin tredje seger efter 95 - 98 och bäst i laget var Janne Mattsson med 22.


I Grupp 2 startade Asarum 1 och Asarum 3 med ett klubbmöte där Asarum 1 gick segrande med 100 - 119 och bäst i Asarum 1 var Patric Fransson med 23 och i Asarum 3 Thomas Karlsson med 28.


I den andra matchen för Asarum 1 blev det åter vinst, denna gång mot BGK Värend med 105 - 115 och bäst i laget var Jan Åkesson med 22.


I andra matchen för Asarum 3 blev det tyvärr åter en förlust då man föll mot Sjövikens IF 2 med 103 - 94, bäst i laget var Bo Anders Gustafsson med 22.


I den sista matchen för Asarum 1 i denna omgången tog man sin tredje seger då man vann mot Sjövikens IF 2 med 92 - 99 och bäst i laget var Agneta Harrysson med 21.


För Asarum 3 slutade omgångens sista match med ännu en förlust då man mötte BGK Värend och föll med 130 - 111 och bäst i laget var Bo Anders Gustafsson med 29.


Idag spelade många av våra spelare bra och det ser trots allt ganska bra ut med många som utvecklar sitt spel och Dick Nilsson, Claes Mörck, Jan Åkesson och Patric Fransson hamnade på grönt snitt och som sagt bra insats av samtliga spelare idag.


Vi tackar vår eminenta tävlingsledare Tuula Mörck, domaren Nicklas Strömberg och vår kioskpersonal Cathrin, Eva, Barbro, Ingrid, Irene och Margareta P för deras insatser som gör att vi kan arrangera seriespelet, TACK !


ASARUMSERIEN omg 1


Asarumserien omg 1 !

28 Oktober -23


Imorgon spelas den första omgången av Asarumserien 23/24 och i år är det 9 lag som är med varav 3 från Asarums Bangolfklubb.


I lagen spelar följande spelare:

Asarum 1 : Dick Nilsson (C), Claes Mörck, Ingmar Åkesson, Stefan Jönsson och Janne Mattsson


Asarum 2 : Patric Fransson (C), Agneta Harrysson, Göran Andersson och Jan Åkesson


Asarum 3 : Ken Bengtsson (C), Bo Anders Gustafsson, Klas Johansson, Leif Gummesson och Thomas Karlsson


Kom gärna ner till hallen och kolla LIVE , gå motionsbingot och ta en fika VÄLKOMNA !


ASARUMSERIEN #1


Dick & Patric tog hem klasserna !

26 Oktober -23


23 spelare vid veckotävling #4 och många bra insatser av spelarna där Dick Nilsson, Asarum gick ett 19-varv och som vanligt var det jämnt i toppen och i klass 2 fick det till en sudden mellan Patric Fransson, Asarum och Per-Olof Olsson, Olofström för att utse vinnaren


I Klass 1:  1) Dick Nilsson, Asarum 65 slag, 2) Peter Fransson, Asarum 66 slag och 3) Johan Rydberg, Uppsala 67 slag.


I Klass 2: 1) Patric Fransson, Asarum 74 slag, 2) Per-Olof Olsson, Olofström 74 slag och 3) Thomas Karlsson, Asarum 77 slag.

Raimo & Lars veckans vinnare !

19 Oktober -23


Veckotävling #3 lockade 18 spelare till start och det blev dubbelt Olofström som segrade då Raimo Hagelberg vann klass 1 och Lars Rydberg klass 2 efter sudden mot Thomas Karlsson, Asarum.


Klass 1: 1) Raimo Hagelberg, Olofström, 66 slag, 2) Johan Rydberg, Uppsala, 67 slag och 3) Leif Nilsson, Sjöviken 68 slag.


Klass 2: 1) Lars Rydberg, Olofström, 71 slag 2) Thomas Karlsson, Asarum, 71 slag och 3) Bo Anders Gustafsson, Asarum, 73 slag.

Mixed SM !

16 Oktober -23


Mixed SM spelades i Jönköping i helgen och hela 50 par deltog och för Asarums Bangolfklubb var det Claes och Tuula Mörck, Agneta Harrysson i par med Ronny Paulsson, Värend , Ing-Mari Mattisson i par med Tommy Mattisson, Ringen samt Wilma Harrysson i par med Alexander Njord, Gullbergsbro.


 I OT klassen vann Martin och Annelie Lundell, Olofström/Malmö och där kom Agneta och Ronny på en 12:e plats, Claes och Tuula på 15:e och Ing-Mari och Tommy på en 26:e plats.


I Öppen klass segrade Jennifer Göransson/ Jonas Gustafsson, Jönköping och här kom Wilma och Alexander på en 13:e plats.


Mixed SM

Mixed SM spelas i helgen !

13 Oktober -23


Imorgon startar Mixed SM i Jönköping och Asarums Bangolfklubb har 5 spelare med i tävlingen. Vi har ett rent klubbpar i Claes & Tuula Mörck i OT, Agneta Harrysson i par med Ronny Paulsson, Värend i OT, Ing-Mari Mattisson i par med gubben sin Tommy Mattisson, Ringen i OT och sist och faktiskt även minst så spelar Wilma Harrysson i par med Alexander Njord, Gullbergsbro i Öppen.

Vi önskar dom alla lycka till !


Ni kan följa deras äventyr via nedanstående länk:

Mixed SM

Dick & Stefan blev veckans vinnare !

12 Oktober -23


Det kom 21 spelare till veckotävling #2 i Asarum och nästan som vanligt fick vi se bra spel av flera spelare och mycket jämnt i klass 1 där 3 spelare fick spela sudden om första platsen och där Johan Rydberg, Uppsala föll bort vid bana 3 (salto) och Dick Nilsson, Asarum och Peter Fransson, Asarum spelade vidare ända till bana 15 (mittkulle) innan det var över och Dick Nilsson vann.


I Klass 1 segrade Dick Nilsson, Asarum efter sudden mot Peter Fransson, Asarum (2) och Johan Rydberg, Uppsala (3), alla på 64 slag.


I Klass 2 vann efter en väl genomförd tävling med ett jämnt och bra spel Stefan Jönsson, Asarum på 73 slag före Thomas Karlsson, Asarum som vann i sudden mot Lars Rydberg, Olofström, båda på 78 slag.

TOP 8 omgång 1 är spelad !

8 Oktober -23


Så är då inomhussäsongen 2023/2024 igång i Asarum och idag spelades den första omgången av TOP 8 med  53 spelare till start fördelade i 3 klasser.
















I klass C tog Lars Rydberg, Olofström hem segern efter att i sudden mot Niklas Roth, Värend avgjort på bana 4 (kanonen) och på tredje plats hamnade Lars-Olof Rydén, Myresjö. Asarums Bangolfklubbs spelare i klassen fick följande placeringar: Jan Åkesson (4), Bo Anders Gustafsson (10), Ken Bengtsson (13) och Leif Gummesson (14).


















I klass B segrade Janos Czifrik, Malmö före klubbkompisarna Martin Luhanko som i sudden mot Fredrik Jönsson avgjorde på bana 2 (snäckan). För Asarums Bangolfklubbs spelare i klassen gick det så här: Agneta Harrysson (4), Wilma Harrysson (5), Ingmar Åkesson (6), Patric Fransson (10) och Göran Andersson (13).

















I klass A blev det seger för hemmaspelaren Dick Nilsson som vann med ett (1) slag före Erik Nilsson, Sjöviken som slog Peter Eriksson, Skoghall i sudden. Asarums Bangolfklubbs övriga spelare i klassen kom på följande placeringar: Samuel Byström (5) och Peter Fransson (6).


Sammanfattningsvis så tycker jag att klubbens spelare kämpade på så bra dom kunde och med lite mindre oflyt så hade flera av dom hamnat högre upp i tabellerna.


Vi tackar vår utmärkta tävlingsledare Per Friskopp, domaren Håkan Thelin och samtliga som hjälpt till i serveringen för deras insatser under träning och tävling !


TOP 8:1

ÄNTLIGEN !! Veckotävlingarna på EB igång !

5 Oktober -23


Så var då veckotävlingarna inomhussäsongen 2023/2024 igång och till den första tävlingen som spelades på onsdagen kom 23 spelare till start i två klasser.


I Klass 1 segrade Dick Nilsson, Asarum före Michael Karlsson, Olofström och Göran Andersson, Asarum


I Klass 2 vann Bo Anders Gustafsson, Asarum före Jan Åkesson, Asarum och Agneta Harrysson, Asarum.